Bovbjerggaard Rideudstyr lokation

Bovbjerggaard Rideudstyr

Bovbjerggaard Rideudstyr er en familiedrevet virksomhed som blev etableret i 2021. Vores vison er at blive Danmarks største og bedste online rideudstyrbutik, med et stort og velassorteret udvalg til både hest og rytter. Bovbjerggaard er en dansk virksomhed, som favner danske brands og varer. Største delen af vores sortiment leveres fra danske veldrevne virksomheder, som sikre moderigtigt design der lever op til den danske kvalitet. 

I dag forgår langt de fleste køb til os selv online. Der popper hele tiden nye gode og brugervenligt online tøjbutikker op, som gør at vi som forbrugere nemt og bekvemt, kan gøre vores køb online. Dette gælder dog ikke når vi shopper rideudstyr – hverken til os selv eller hesten. Markedet er præget af dårlige outdated webshops, hvor gennemskueligheden og brugervenligheden er lig med nul. 

Det har vi tænkt os at lave om på! 

Hos Bovbjerggaard Rideudstyr finder du nemlig et stort udvalg af rideudstyr til hest og rytter online. Vi opdaterer dagligt med nye spændende varer til gode og konkurrence dygtige priser. Vi vil være Danmarks største rideudstyrbutik – online!