Shop rideudstyr til din hest

Udstyr til din hest

ER DIN HEST FORKÆLET?

Mange heste ejere forkæler deres bedste ven med lækkert udstyr, godbidder og ikke mindst tonsvis af pleje, med eller uden plejeprodukter. Og der er ingen tvivl om at den elsker dig for det! 

Nu har du muligheden for at forkælde din hest endnu mere! Vi er nemlig Danmarks nye online rideudstyrsbutik, som har gjort det nemt for dig at få rideudstyr til både dig og din ven bragt til døren. Vi har et stort udvalgt af alt hvad du har brug for, for at forkæle maksimalt! 

- 50%
- 39%
- 45%
399,00 kr.
- 41%

Nyt udstyr til hesten?

Bare rolig, du skal aldrig gå ned på udstyr. Hos Bovbjerggaard Rideudstyr finder du lækre underlag, matchende sæt til hesten, ridetøj til dig og plejeprodukter og godbidder i lange baner. Vi har Danmark bedste udvalg online, til gode net priser. Du finder et stort udvalg af rideudstyr på tilbud, så du altid kan gøre en god handel. 

 

Den sund hest er en glad hest

Pas godt på din bedste ven, og få en som holder længere, er gladere og præsterer bedre. Alle heste er forskellige, derfor er det heller ikke sikkert at du kan bruge det samme udstyr på alle heste, Du skal derfor aldrig vælge udstyr efter udseende, mærke eller design. Du skal vælge det udstyr som passer til din ven! 

Det er vigtigt du vælger rideudstyr i den rigtige størrelse, så hesten har mest mulig komfort. Mange ting kan justeres i spænderne, og det er derfor en god idé at tage dig god tid til at justere det, som du mener det bør sidde. Kig på din hest, hvis den er afslappet, er du nok ikke helt galt på den. 

Vær opmærksom på hvis den får slidmærker, sår eller andet hvor udstyret sidder. Hvis du oplever dette, er det en god idé at skifte udstyret. 

 

Hold dit udstyr rent

Får at undgå hudirritationer, sårdannelse, vorter eller ligende, så skal du huske at holde udstyret rent. Vask derfor dine underlag, tæpper og dækkener reglmæssigt for at fjerne svedrester, skidt, jord og snavs. 

Se hvordan du kan vaske dit underlag her eller læs nedenfor: 

Farvede eller hvide, med bling piping eller med et mere enkelt udtryk; vi elsker underlag – og især når de er nyvaskede. Her er vores bedste tips til at give dine underlag endnu længere holdbarhed og samtidig få dem funklende rene.

 1. Inden du vasker, er det en god ide at bruge er par minutter på fjerne hår, snavs og svedrester med en stiv børste, dels skåner det vaskemaskinen, men man opnår også et renere resultat. Husk også at lukke eventuelle velcrobånd, for at undgå der sætter sig strå eller hår i dem.
 2. Tjek om der er pletter eller mærker fra støvler eller lignende, og brug evt. en pletfjerner.

   

 3. Følg altid vaskeanvisningen på underlaget. Brug et parfumefrit vaskemiddel, og følg doseringen på pakken, overskydende vaskemiddel kan nemlig irritere hestens hud og give en allergisk reaktion. Vælg evt. et program, hvor en ekstra skylning er mulig.

   

 4. Undgå tørretumbler, luftør i stedet underlaget, men undgå gerne stærkt direkte sollys.

   

 5. Når det kommer til stævneunderlag, så er der ikke noget pænere end sprøde kridhvide underlag, undgå derfor at vente for længe med at vaske efter brug. Og vask gerne underlaget alene eller sammen med et andet hvidt underlag, men undgå vask med mudrede gamacher eller bandager.