Viser alle 3 resultater

BANDAGER

Find smarte og funktionelle bandager hos Bovbjerggaard Rideudstyr. Vi har bandager som matcher til dine underlag og fuldender dit look. Men bandager er mere end bare pynt til hestens ben, de har også en væsentlig funktion når det kommer til støtte af ben og sener. Det er derfor vigtigt at du anvender bandager rigtigt.

Farve
Brand
Størrelse
Model
Pris
Vis
Ikke på lager
19,00 kr.
- 50%


VÆLG DEN RIGTIGE BANDAGE

Bandager ser godt ud på hestens ben, og fås i et væld af farver med flotte detaljer, men det er ikke alle bandager som er ens! Der findes bandager i forskellige materialer, de mest gængse er elastik, fleece eller en kombination heraf. Når du anvender en ren elastik bandage, skal man påføre dem udenpå bandageunderlag. Det er meget nemt at komme til at stramme elastikbandager for meget, vær derfor ekstra opmærksom på dette når du påfører dem. Fleecebandager kan påføres direkte på hestens ben. Du skal altid rulle bandager på bagudrettet, ligesom du spænde gamacher mv. Dette er for at trykket lægger rigtigt på hestens ben og sener. Bruger du en kombineret fleece og elastikbandage, skal fleece stykket være ind mod hestens ben. Dette er i stedet for bandageunderlag. Pas igen på med ikke at stramme elastikbandagen for meget.

MATCHENDE BANDAGER

Hos Bovbjergaard Rideudstyr finder du matchende bandager til dit underlag. Vi har bl.a. bandager fra SD design som altid kommer med nye flotte farvevarianter og kombinationer som kan bruges til deres flotte sadelunderlag.