Viser alle 3 resultater

BANDAGEUNDERLAG

Bandageunderlag anvendes under bandager, som en trykfordeler eller som en ekstra beskyttelse af benet. Ved anvendelse af bandager anbefales det at du anvender et bandageunderlag af en god åndbar kvalitet. Det er ikke altid nødvendigt at anvende et bandageunderlag under fx. en fleecebandage, men rider du med elastikbandager, skal du altid anvende et underlag.

Farve
Brand
Størrelse
Model
Pris
- 30%
132,30 kr.189,00 kr.
- 77%
- 30%
132,30 kr.189,00 kr.


VÆLG DEN RIGTIGE STØRRELSE

Bandageunderlag fås i flere størrelser, alt efter om det er til en pony, hest eller forben eller bagben. Ponyer bruger str. S i bandageunderlag, mens store ponyer eller små hesten bruger M, og de store heste L. De fleste mærker laver dem i forskellige størrelser, så du bør helt sikkert kunne finde den størrelse som passer til din hest. Der findes også særlige store staldbandageunderlag som er ekstra tykke. Disse er særligt gode som staldbandageunderlag, til når hesten ligger ned, eller til transport.

BANDAGEUNDERLAG TIL TRANSPORT

Du kan med fordel anvende bandageunderlag og bandager som beskyttelse under transport, i stedet for de store høje transportgamacher. De beskytter fint den nederste del af hestens ben, men ikke omkring hasen og knæet som traditionelle transportgamacher ellers gør. Mange heste bryder sig ikke om at have de høje transportgamacher på, da de har svært ved at bevæge sig i dem. Hvis din hest ikke kan lide at have dem på, brug da i stedet nogle kraftige bandageunderlag med en bandage rundt om. Til transport kan du vælge et større underlag end du ellers ville ride med, så kan du beskytte benet på et større område.

RIDNING MED BANDAGEUNDERLAG

Der er mange ryttere som foretrækker at ride med bandager og underlag, dette giver en god støtte til hestens ben, og hjælper med at varme dem op under træning. Dette mindsker risikoen for skader. Du skal dog være opmærksom på at der i varme perioder, bliver MEGET varmt under disse underlag, og det er derfor en god idé at benytte sig af et koldt omslag efter endt træning for at nedkøle hestens ben og sener.