STALDGAMACHER

Staldgamacher fra FIR-Tech og andre mærker afhjælper væskedannelser og hævede ben når hesten står stille i boksen. Derudover kan de give hesten ekstra komfort når den ligger ned og sover om natten, hvor de kraftige gamacher afhjælper slid og trykmærker. Staldgamacher med magneter eller keramiske fibre, hjælper med at øge blodcirkulationen og skaber derved en bedre restitution.

Farve
Brand
Størrelse
Model

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


HVAD ER STALDGAMACHER?

Staldgamacher anvendes når hesten står på boks i de kolde måneder, og er specialdesignet til at holde benet lunt. Når vi holder hestens ben varme, vil man kunne undgå og forebygge skader, når hesten tages på fold eller ud af boksen og direkte i ridning. Derudover mindsker de væskedannelse og hævede bagben, samt forebygger liggesår når hesten sover.

BILLIGE STALDGAMACHER

De billigeste staldgamacher er i neopren med velcrolukning. Disse gamacher har primært til formål at forebygge slag og skader i boksen, samt holde benene lune men ikke varme. Ønsker du en gamache med flere funktioner, vælg da en bedre og mere kraftig model, som fx. indeholder keramiske fibre, der holder benene varme, hjælper med restitution, samt holder blodomløbet igang. Derudover er de oftere i en kraftig kvalitet som også gør at hesten ligger komfortabelt på sine ben, når den sover i boksen.