Viser alle 5 resultater

DÆKKENER OG TÆPPER TIL HESTE

Hos Bovbjerggard Rideudstyr finder du et godt udvalg af kvalitets dækkener og tæpper til gode priser. Vi bestræber os på at have dækkener i hele størrelses skalaen, så du både kan få dækkener til shetlændere, men også den helt store ridehest. Her finder du varme vinterdækkener, lette overgangdækkener, regndækkener uden foer, insektdækkener, komfortable stalddækkener, samt lune skridttæpper i fleece og lækre uldtæpper til opvarmning eller transport.

Hos Bovbjergaard vælger vi dækkener i høj kvalitet, så du er garanteret holdbare dækkener fra de kendte rideudstyrsmærker.

Farve
Brand
Størrelse
Model
Pris
- 50%

Fleecetæpper

Fleecetæppe – Navy

149,00 kr.
- 25%
599,00 kr.
- 50%

Fleecetæpper

Fleecetæppe – Sort

149,00 kr.
- 20%
1.199,00 kr.
- 40%
599,00 kr.


VÆLG DET RIGTIGT DÆKKEN TIL DIN HEST

Når du skal vælge dækken til din hest, er det altafgørende at fastlægge hvilke funktioner dækkenet skal dække. Er din hest nyklippet i vinterperioden, vil et varmt vinterdækken med et passende gram til vejeret være at anbefale. Når det er omkring frysepunktet eller derunder, bør hesten have mellem 300-500g. Der er dog stor forskel på hvor kulskær din hest er, sørg derfor at tjekke dens temperatur under dækkenet, indtil du finder et passende gram. Skal dækkenet i stedet sikre en tør ridehest, vil et 0g. regndækken være nok. Vi har også et udvalg af varme og komfortable stalddækkener som sikre god komfort til hesten når den skal overnatte i sin boks. Stalddækkener kan ikke bruges udenfor, men kan bruges som underdyne under et regndækken.

RIDEDÆKKENER

Til opvarmning i de kolde måneder benytter mange sig af et fleece eller uldtæppe til opvarmning. Tæppet varme hestens læn, hvilket reducerer risikoen for skader og muskelømheder under træning. Du kan med fordel anvende et helt klassisk fleecetæppe, som fås i mange farver og prisklasser. Disse tages dog ofte af, når hesten er skridtet varm, da rytteren ellers ikke har det bedste sædegreb. Ønsker du i stedet et tæppe du kan ride med fra start til slut, kan du med fordel gøre brug af et såkaldt lændedækken, som er et dækken du spænder på sadlen, som lægger på hesten lænd. Dette dækken bliver liggende ved hjælp af spændestropper til sadlen, mens du både skridter, traver og galoperer.

ULDTÆPPER

Når kvalitet er et must. Uldtæpper eller ulddækkener er den ultimative luksus til hesten. Disse tæpper er noget dyre end traditionelle fleecetæpper, men til gengæld kan din hest nyde godt af fordelene ved uld. Uld er væsentlig varmere end fleece, og meget bedre til at absorberer sved og varme. Med andre ord er uld bedre til at regulerer sig efter hestens temperatur. Dette gør at hesten tørrer hurtigere hvis den er blevet våd af regn eller sved.