Viser alle 3 resultater

FLEECETÆPPER

Billige fleecetæpper i alverdens farver og design. Hos Bovbjergaard Rideudstyr finder du et stort udvalg af fleecetæpper til hesten i hele størrelsesskalaen. Vi har tæpper til helt små ponyer og til de største heste, i alle kvaliteter og prisklasser. Fleecetæpper kan både anvendes til opvarmning og til transport af hesten i trailer. Du kan også finde fleecetæpper med hals, som er særlig anvendelig til transport i de kølige måneder, eller til tørring efter bad. Et fleecetæppe med hals er også praktisk, hvis man ønsker at holde sin nyvasket hest ren i boksen til dagen efter.

Farve
Brand
Størrelse
Model
Pris
- 50%

Fleecetæpper

Fleecetæppe – Navy

149,00 kr.
- 50%

Fleecetæpper

Fleecetæppe – Sort

149,00 kr.
- 20%
1.199,00 kr.


VÆLG DEN RIGTIGE STØRRELSE

Når du skal finde ud af hvilken størrelse din pony eller hest bruger, kan du måle den fra manken til haleroden. Det centimeter mål du får der, er størrelsen på hestens dækken/fleecetæppe. Du skal altid runde op, dvs. måler du 137 cm, så skal du vælge et tæppe eller dækken i str. 145 cm. Fleecetæpper springer 10 cm mellem hver størrelse, og starter typisk fra str. 115 og går som standard op til str. 155 cm. Der findes dog mærker som starter helt nede fra str. 75 cm og går helt op til str. 165 cm. Dækkenstørrelser måles altid på den øverste den af dækkenet, altså fra linjen fra manken til haleroden. Den nederste del af dækkenet vil have et noget længere centimeter mål. Nogle få mærker har dog valg at fastsætte størrelserne efter det nederste mål.

BRODERI PÅ FLEECETÆPPER

Fleecetæpper er perfekte til broderi af logoer eller navne. Den helt plan overflade med ens struktur gør det nemt at broderer på, uden at strukturen i materialet ødelægges. Derfor er fleecetæpper også meget brugt som stævnetæpper, ærespræmier og sponsortæpper, da virksomhederne nemt kan broderer logo på begge sider i en størrelse som kan ses fra lang afstand.