ULDTÆPPER

Uldtæpper har mange gode anvendelses muligheder. Brug dit uldtæppe til at holde hesten varm under opvarmning i de kolde måneder, som et komfortabelt og lun staldtæppe eller som et svedabsorberende og varmeregulerende transporttæppe. 100% uld er både vand- og snavs afvisende og er derfor et praktisk valg til stalden. Derudover har ren uld antibakterielle egenskaber

Farve
Brand
Størrelse
Model

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


ULDENS EGENSKABER

Uld har mange gode egenskaber, og er derfor det perfekte valg hvis du ønsker et slidstærk materiale som kan holde i mange år. Den gode kvalitet som ren uld har, betyder naturligvis også en højere anskaffelses pris, men så er du også sikret et flot tæppe i mange år. Af gode egenskaber ved uld, kan bl.a. nævnes dens evne til at afvise vand og snavs, hvilket gør det ideelt til staldbrug. Derudover kan huden ånde igennem uld, hvilket gør den ideel til at varmeregulerer hestens temperatur. Dette betyder også at hesten ikke bliver overophedet, men til gengæld hjælper uld også med at holde på varmen bedre end noget andet materiale. Uld er et naturmateriale som er udvundet af pelsen fra får (uld), som forbindes med æggehvidestoffer. Produktionen er et miljøvenligt materiale, som holder i mange år.

TØRRE TÆPPE

Uld kan absorberer 1/3 af egen vægt, hvilket gør det perfekt som et tørre tæppe til din hest, enten efter bad eller efter hård træning. Uld er åndbar hvilket gør at væsken kan fordampe op gennem ulden og derved tørre hesten endnu hurtigere. Imodsætning til fleece, som ikke giver den samme åndbarhed. Man vil derfor tit opleve at våde heste under et fleecetæppe ikke vil tørre, da væsken blot vil trænge ud i fleecen og holde hesten våd. Hvis du anvender fleecetæppe som tørretæppe skal du i kolde perioder, skal du være opmærksom på underafkøling.