Viser et enkelt resultat

Hut og fluehætte til heste

Se udvalget af hutter og fluehætter til heste og ponyer. En hut kan være med til at fuldende dit look med et matchende underlag og bandager, men har også en mere funktionel funktion. Nemlig at hindre insekter at flyve ind i hestens øre når man rider ude om sommeren. Derudover nedsætter den støjen fra vind i hestens ører.

Farve
Brand
Størrelse
Model


STØJFØLSOMME HESTE

Når heste rider i høj fart, vil der dannes en den vind, som kan være til gene i hestens øre. Dette kan en hut afhjælpe. Mange anvender hutter til netop dette formål, da de bryder vinden og dermed skaber mere ro for hesten. Hvis hesten er støjfølsom og urolig fortil, kan du med fordel anvende en fluehætte/hut. Mange anvender også hutter til stævner for at fjerne støjen for omgivelserne og give hesten den bedste forudsætning for at koncentrer sig.

VAT I HESTENS ØRE

For at mindske støjen yderligt, kan du med fordel stoppe hestens øre ud med vat under hutten. Dette fjerne markant mere støj end blot ved at anvende hutten. Dette er særligt anvendeligt til heste der er nervøse og urolige for nye og mange lyde. Det anvendes også til spring- og væddeløbsheste som løber en kraftig vind op. Fordelen ved at bruge en hut ovenpå vattet, er at vattet holdes på plads af hutten og derved undgår du at de falder ud under ridning.