Viser alle 4 resultater

STORT UDVALG AF BID

Hos Bovbjerggaard Rideudstyr finder du et stort udvalg af bid til din hest. Vi har bid til alle formål i størrelser der passer de mindste ponyer til de største heste. Udvalg af klassiske trense bid som er 2-delt eller 3-delt, eller prøv et muffebid eller et specialbid. Et godt bid kan forbedre hestens præsentation eller gøre det nemmere at ride hesten. Det er derfor vigtigt at finde det bid som både hest og rytter fungerer bedst med.

Farve
Brand
Størrelse
Model
Pris
Vis
Ikke på lager
49,00 kr.


VÆLG DET RIGTIGE BID

Der kan være mange gode bruge til at skifte bid. Det kan være du oplever en uro i hestens mund, at hesten er alt for stærk, eller den ikke virker tilpas under ridning. Hvis du oplever nogle af disse symptomer bør du overveje et nyt bid.

BEDSTE BID TIL TILRIDNING

Når hesten skal tilrides og vænnes til bid, er det en god idé at starte med et meget blødt bid der ligger stabilt i hestens mund. Et godt bid til tilridning er et 3-delt muffebid, da dette ligger stabilt i hestens mund uden at påvirke hestens tunge. Biddet skaber den ønskede kontakt i munden, uden at være ubehagelig og hård for hesten.

BID TIL SENSITIVE HESTE

Hvis hesten har haft en dårlig oplevelse med bid, er det vigtigt at genskabe en god tillid mellem hesten og rytteren. Det kan derfor være en god idé at vælge et blidt bid, som kan genskabe denne tillid. Dette kan fx. være en gummi eller læderbid, som ikke virker kold og hård i hestens mund