Viser alle 2 resultater

PANDEBÅND TIL HESTE OG PONYER

Hos os Bovbjerggard Rideudstyr finder du et smukt udvalg af elegante og stilfulde pandebånd til heste og ponyer. Vi har pandebånd med Swarovski sten, perler og glitter, i et udvalg af flotte nuancer og farver. Du finder et udvalg af v-pandebånd, buet pandebånd eller det helt klassiske lige pandebånd.

Farve
Brand
Størrelse
Model
Pris


PIFT DIN TRENSE OP MED ET PANDEBÅND

Et nyt pandebånd kan gøre underværker for en trense og er ofte en billigere løsning end at skifte hele trensen ud. Pandebånd kan fås i forskellige farver og nuancer, og du kan derfor skifte det efter stilen og farverne på dit udstyr. Mange har også et særligt pandebånd de bruger til stævner. Dette er en god måde at skifte look på, uden at skulle anskaffe sig flere forskellige trenser til sin hest.

SD DESIGN PANDEBÅND - TILBUD

Gør en god handel, find SD Design pandebånd på tilbud hos Bovbjerggaard.dk. Når du handler online sparer du penge. Køb et nyt pandebånd på tilbud her.

PANDEBÅND TIL HESTEN

Pandebånd er den ultimative pyntegenstand til hesten. Den har slet ikke samme funktion som den vi kender til os mennesker, som er lavet til at hold håret tilbage. Tvært imod er et pandebånd til heste kun til pynt. Det har ingen større funktion end at pryde hestens pande. Der findes et stort udvalg af disse til hesten, så du kan finde den der matcher dig og din hest bedst. De mest populære er det buet pandebånd med store sten. Farverne på stenen kan varier, men klare sten er noget af det der sælger bedst. De fås i mange udforminger, bl.a. kan man også få et v-pandebånd, som slutter i en spids midt i hestens pande, som et stort V. I gamle dage var de helt lige, og kunne godt stikke lidt ud fra hestens pande. I dag er de næsten alle sammen ergonomisk formet til hestens pande, og laver en smuk bue som er formet efter hesten.

SD PANDEBÅND

Et af de mest kendte mærker når det kommer til flotte pandebånd, er SD-Design. De er kendt for flotte sten, glimmer og generelt bare flotte eksklusive pandebånd. SD har i flere år været kendt for pandebånd på bestilling, så du kunne få netop det pandebånd som du drømte om.