Viser alle 6 resultater

TRENSER / HOVEDTØJ TIL HESTE

Når man har en ridehest er trensen det mest uundværlige redskab når vi rider hesten. Trensen er vores kontakt til hestens hoved og rytternes styreredskab. Trensen fås i mange forskellige udgaver som alle løser samme problem, men på forskelligvis. Det traditionelle hovedtøj er med næsebånd, næserem, pandebånd, nakkestykke og siderstykker hvori bidet monteres. Der findes dog mange andre alternativer såsom bidløsetrenser, anatomiske trenser mv. Find din nye trense hos os!

Farve
Brand
Størrelse
Model
Pris


VÆLG DEN RIGTIGE TRENSE

Når du skal vælge ny trense skal du først og fremmest vælge den rigtige størrelse. Derefter skal du finde den trense som matcher hestens behov og rytterens disciplin bedst. Springryttere rider nogle gange med krydsnæsebånd, da dette giver et andet tryk på næseryggen, end den klassiske trense gør.

SD TRENSER

Hos os finder du et stort udvalg af de nyeste SD trenser til både heste og ponyer. Vi lagerfører alle trenserne og leverer inden for 2-3 hverdage til markedets billigeste priser. Vi har SD trenser med bredt næsebånd, samt næsebånd, deres populære SD Mystery trense og ikke mindst deres nye Ballarina trense. SD er kendt for trenser i et elegant stilfuldt design, som sidder anatomisk korrekt på hesten. SD trenserne er som standard udsmykket med et smukt SD pandebånd, som giver trensen et eksklusivt look, helt uden tilkøb.