Viser alle 2 resultater

HUNDELEGETØJ

Hos Bovbjerggaard finder du legetøj til din bedste ven! Vi har bolde, bamser, bidelegetøj, pivedyr og meget mere. Det er altid en god idé at have et udvalg af legetøj til sin hund, så den kan blive stimuleret på flere måde. Noget hundelegetøj stimulerer den legesyge hund, mens andet er godt for hundens tænder, særligt når de som hvalp skifter tænder.

Farve
Brand
Størrelse
Model
Pris


HUNDE LEGETØJ I GOD KVALITET

Vi har kun kvalitets legetøj, som er udviklet og skabt til leg hos hunde. Legetøjet opfylder krav til sikkerhed og kvalitet, så du roligt kan lade din firbenet ven lege. Legetøj skaber bånd mellem hund og hundeejer, og er en god aktivering i stuen, på gåturen, på stranden eller et helt andet sted. En god bold er altid et hit at have med, så hunden kan få krudtet af på gåturen, ved at løbe efter bolden.

LEGETØJ I FORSKELLIGE STØRRELSER

Noget legetøj fås i forskellige størrelser, så husk at tjekke hvilken størrelse som passer bedst til din hunderace. Vi har bl.a. tennisbolde fra Rukka, som fås i to størrelser til hhv. små og store hunde. Hvis du køber den for stor, kan hunden ikke samle den op fra jorden.