Viser et enkelt resultat

BOLD TIL HUNDE

Hunde elsker bolde! Hos Bovbjerggaard finder du et godt udvalg af bolde i alle størrelser hunde. Vi har tennisbolde, gummibolde, hoppebolde, godbidsbolde, hårde bolde og bløde bolde – med andre ord, så har vi helt sikkert en bold der vil falde i din hunds smag!

Farve
Brand
Størrelse
Model


BOLDE TIL ALLE HUNDE

Hos Bovbjerggaard finder du bolde til alle hunde, uanset hvilket behov som du ønsker at opfylde hos din hund. Bolde til hunde er i sig selv et vidt begreb der dækker over et utroligt stort udvalg indenfor hundelegetøj. Der findes bolde til alle behov hos hunden, hvad enten der er tale om aktivering, mentaltræning, belønning, motion eller bare leg. Det store udvalg gør det muligt for dig som hundeejer at finde den bedste bold til din hund. Når man skal vælge nyt legetøj til sin hund, er der forskellige ting man kunne overveje. Blandt andet kunne man kigge på hvilket behov din hund har - og måske også hvad du som ejer kunne få glæde af. Vi har lavet en liste med behov som en bold kan udfylde hos din hund nedenfor.

HVILKE BEHOV SKAL BOLDEN UDFYLDE?

DET BASALE BEHOV

Hvis behovet for leg og sjov er i fokus, er der måske tale om det basale behov hos dig og din hund. Her kan en almindelig tennisbold være nok. Den kan du bruge i haven eller på gåturen, til at aktivere din hund instinkter ved at lade den jagte en flyvende bold. Det er en god idé at købe en tennisbold som er lavet til hunde, dels er den fri for skadelige kemikalier, og er beregnet til at hunde tager den i munden, men den er også mere slidstærk, og kan klare spidse tænder. Husk altid at have bolde på lager, så du har ekstra hvis i skulle miste en bold på jeres gå tur. Hvis din hund har tendens til at ødelægge tennisbolde, kan det være en fordel at vælge en mere hårdfør gummibold.

APPORTERINGSLEG

Hvis du har en hund som er fuld af energi, kan en bold være en god måde at brænde ekstra krudt af på gåturen. Apporterings leg er en god måde at få hunden til at løbe nogle gode spurter efter bolden. Det er en god idé at gøre det et sted med meget plads, fx. på en mark, så hunden rigtig kan få sig nogle gode løbeture. Til denne aktivering egnes alle typer bolde, det kan dog være en fordel at anvende en bold som er nem for hunden at se, og som kan vaskes hvis den bliver for beskidt i græsset. Ønsker du at være i stand til at kaste hundens bold endnu længere, er en kastearm et fantastisk værktøj som både hun og ejer vil nyde at lege sammen med.

DEN NYSGERRIGE OG INTELLIGENTE HUND

Er din hund mere til en anden form for aktivitet end apportering og nyder den at gå på opdagelse og opleve nye snuseindtryk findes der også bolde der vil være perfekte til dette formål. Her er en godbidsbold et godt sted at starte. Her skal hunden trille med bolden for at få godbidderne ud, dette stimulerer hundens hjerne, samtidig med at den for motion og er beskæftiget. Der findes også andre former for snackbolde hvor man kan putte vådfoder i. Vådfoder virker, for mange hunde, mere indbydende end almindeligt foder eller godbidder. Så ved at putte vådfoder i en snackbold, kan man også lave en god snackbold til den mere kræsne hund.

SLUGER DIN HUND MADEN?

Nogle hunde har svært ved at styre sig når maden serveres. Dette betyder at de hurtig for slugt maden, uden at tygge på den. Dette er ofte set hos madglade labrador og sultne mopser. Det er altså ofte racebestemt når vi ser hunde som sluger sin mad. Ofte kan disse hunde heller ikke have mad stående. Hvis du har en hund med disse tendenser så brug en godbidsbold til hundefoderet, på den måde kan din hund ikke sluge maden, og lærer at bruge længere ting på måltidet.