Viser alle 5 resultater

HUNDESNOR OG LINER

Ét af de vigtigste redskaber når man skal træne eller motionere sin hund er en hundesnor, som både sikre kontrol og sikkerhed, men som også kan være et bånd til dialog og forståelse mellem ejer og hund. Langt de fleste hundeejere træner deres hund til at kunne gå uden snor når de skal gå-tur. Hvilket er en rigtig god idé, da dette styrker hundens selvstændighed og lydighed. Dog kan der være steder hvor et enten er lovpligtigt eller er nødvendigt at gå med hunden i snor.

Farve
Brand
Størrelse
Model
Pris
- 55%
149,00 kr.
- 53%
Vis
Ikke på lager
89,00 kr.
- 53%
89,00 kr.
- 55%
149,00 kr.
- 55%
149,00 kr.


SNOR TIL HUNDEHVALPE

Når du får din første hundehvalp, er det vigtigt at have en snor som passer til hundens størrelse. Mange liner er lavet i forskellige mål og kvaliteter, som er egnet til forskellige vægtklasser til hunden. Det betyder også at snore til små hunde er billigere, da de er i en tyndere kvalitet og ofte også en kortere line. Det er vigtigt at du altid vælger en line som kan håndterer hundens minimum vægt, ellers risikerer du at den knækker hvis hunden trækker. Når du køber en hundesnor til din hvalp, kan du med fordel købe en snor, som er beregnet til hundens forventede slutvægt, da hvalpe hurtigt vokser til.

HUNDESNOR I LÆDER

Fordelen ved at vælge en lædersnor er den kraftige og slidstærke kvalitet som kan holde selv de største hunderacer. Ulempen ved disse lædersnore, er at de ikke er elastiske eller kan laves som en løbeline. De er ofte korte og kræver en disciplineret hund som kan gå ved ejerens side, da der ikke er line til at hunden kan stoppe op og snuse, uden også at bremse sin ejer. Læderhundesnore er ofte anvendt til show, udstilling og træning, da de emmer af kvalitet og ser godt ud når hunden er trænet til at gå i den.

VÆLG DEN RIGTIGE HUNDESNOR

Hvilken hundesnor skal du vælge? Der findes som udgangspunkt 4 slags snore til hunde. De 4 slags er; føreline, dressurline, rulleline og håndfri line. Der findes fordele og ulemper ved dem alle. Du kan blive klogere på hvilken line som passer bedst til dine behov nedenfor. Vær opmærksom på at de kan være en fordel at have flere liner, så du kan dække flere behov ind.

FØRELINE TIL HUND

En føreline er en snor, som især egner sig til gåture og udendørs aktiviteter. Snorene kan have varierende længde, men de giver dig alle mulighed for at styre din hund i en anden retning eller trække din hund til dig. Typisk har førerlinen en løkke i den ene ende samt en karabinhage i den anden. Det giver dig mulighed for at have snoren om dit håndled, og derved kan du lave andre opgaver imens. Det kunne eksempelvis være at samle op efter din hund med en hundepose.

DRESSURLINEN

Når hunden skal trænes kan en dressurline være en fordel. En dressurline er kendt ved at være en dobbelt line, som kan justeres i længden med en karabinhage i løkker på snoren. Det gør det muligt for dig at justere længden, alt efter om du og din hund skal på gåtur, til hundetræning, eller om du ønsker at have hunden helt tæt på dig.

En rulleline eller en flex-line er den mest populære hundesnor. Denne snor er kendt ved et håndtag og en tynd line, som automatisk ruller ind og ud alt efter om hunden trækker foran eller bremser op. Denne type snor er perfekt til gåture, da den giver ejeren mulighed for at fortsætte med at gå, mens hunden snuser og bremser op. Denne type hundesnor har også et bremse/låsesystem så man kan korte snoren op hvis der er behov for hunden holdes tæt. Der er forskel på rullelinernes længde, og de fås i modeller med helt op til 8 meters line.

HÅNDFRI HUNDESNOR

Løbertræner du med din hund kan en håndfri hundesnor være guldværd. I stedet for at holde hundesnoren i hånden, fæstner du snoren fast om livet på dig selv. Det kræver dog, at din hund har lært at gå pænt i snor. Ellers er der risiko for, at både du og din hund kommer til skade. Den håndfrie snor kan også være nyttig i forbindelse med hundetræning, hvor du slipper for at jonglere med en føre- eller dressurline og godbidstasken med snacks på samme tid.