Viser alle 3 resultater

HOVPLEJE TIL HESTEN

Ingen hov – Ingen hest, et gammelt ordsprog, men ikke destomindre er det stadig meget aktuelt. Det er vigtigt at vi som hesteejere sørger for at vores heste har sunde og stærke hove. Det gør man bl.a. ved at have regelmæssigt smed, men også ved at bruge nogle gode plejeprodukter til hestens hove. Hos Bovbjerggaard finder du et stort udvalg af lækre og effektive tilskuds og plejeprodukter til hesten.

Farve
Brand
Størrelse
Model
Pris
- 50%
- 50%
- 50%
Vis
Ikke på lager

Nathalie Horse Care

Nathalie Horse Care Hovfedt

104,50 kr.


HOVFEDT OG HOVOLIE

Her på siden finder du et godt udvalg af kvalitets hovolier og fedt til hestens hove. Denne form for pleje af hoven, hjælper med at opretholde en fugtig og smidig hov, som affjedre godt når hesten træder ned. Hvis hovene bliver tørre og hårde, har de nemt ved at sprække og derved skabe ømhed og halthed hos hesten. I sommer månederne kan det være ekstra godt at anvende en hovfedt med en masse fugtgivende pleje i, da det hindre at hovene udtørre. I vinterhalvåret, kan man anvende en hovfedt, som beskytter hoven med mudder og for meget fugt.

DET BEDSTE TIL HOVPEJE

Der findes mange god produkter til pleje af hestens hove. Hos Bovbjerggaard Rideudstyr finder du kun gode og gennemtestet plejeprodukter. Vi har nøje udvalgt sortimentet efter hvad vi personligt har haft gode erfaringer med, men også hvad videnskaben siger. Derfor kan du trygt købe dine plejeprodukter hos os.

PRODUKTER TIL SUR STRÅLE

Døjer din hest med sur stråle, så har vi helt sikkert et produkt der kan hjælpe dig. Vi er nemlig forhandlere af Equus Cura, som har udviklet et innovativt plejeprodukt til heste med muk og sur stråle. Produktet hedder Prevent, og er måske det mest effektive produkt til behandling af sur stråle. Produktet er nemt at anvende, da du blot drysser et pulver på strålen efter den er rengjort.