Viser et enkelt resultat

PLEJE TIL LÆDER OG UDSTYR

Pas godt på dit rideudstyr med gode plejemidler. Vi har et udvalg af læderpleje, sæber og læderfedt som gør at du kan holde dit udstyr skinnende rent. Særlig læder skal ofte plejes og renses for at det bevarer sin smidighed. Hvis læder ikke jævnligt plejes med sæbe og fedt, bliver det stift og kan mugne. Brug en god læderfedt til at holde læderet mættet med smidigt, samt en god lædersæbe til at rense og rengøre læderet.

Farve
Brand
Størrelse
Model
Pris
- 50%
14,50 kr.


SÅDAN PLEJER DU BEDST DIT LÆDER

For at dine lædervare, såsom sadel, ridestøvler og trenser kan holde i mange år, er det vigtigt jævnligt at pleje og vedligeholde det. Du er kommet rigtig langt, hvis du jævnligt vasker og fedter dit rideudstyr ind. Brug først en god lædersæbe, til at rense skidt og snavs af læderet. Tør derefter med en ren klud, og slut af med at fedte læderet ind med en god læderfedt.

LÆDERFEDT

Find læderfedt og lædersæbe her. Det er vigtigt at pleje dit udstyr godt, hvilket kræver god pleje og en god læderfedt. Læderfedtet er med til at holde læderet mættet og smidigt, som gør at de kan holde i mange år. God læder pleje forlænger holdbarheden på dit læder markant. Ønsker du blank pudset læder som er blødt og smidigt, så brug en god fedt, fra fx. Carr & Day & Martin, Nathalie Horse Care eller et af de andre gode mærker!

LÆDERFEDT MED FARVE

Har du brunt eller sort læder, kan du få en fedt med farve, som fremhæver læderets farve. Dette kan gøre at slidtage på læderet ses mindre, og derved giver dit udstyr nyt liv. Hvis du godt kan lide den patina som læderet får med siden, kan du anvende en neutral fedt, som blot plejer læderet og giver det en masse fugt. Vær opmærksom på at læderfedt med farve, kan smitte af en periode efter påføring, det er derfor en god idé at lade det tørre grundigt, og efterrense med en ren og tør klud.