Viser alle 5 resultater

Mærke: Equus Cura

EQUUS CURA

Danske kvalitets plejeprodukter til din hest! – Skal din hest have det bedste af det bedste? Så skal du vælge EQUUS CURA. Nyere dansk virksomhed fra 2018, som har specialiseret sig i innovative og naturlige plejeprodukter til heste. Produkterne er fri for skadelig kemi, hvilket både gavner dig, din hest og miljøet. Dette er helt uden at gå på kompromis med kvaliteten og effektiviteten af produkterne.

Farve
Brand
Størrelse
Model
Pris


MUK HOS HESTE

Med EQUUS CURA´s PREVENT, kan du hurtigt komme både muk og sur stråle til livs. Det innovative pulver skaber et tørt og basisk miljø, hvor bakterier og mider ikke trives. Pulveret drysses på rene udsatte områder, og falder selv af når område er helt udtørret. Produktet er utrolig nemt at bruge, og kan påføres helt uden at du kommer i berøring med området. Dette er utrolig anvendeligt, da områder som er inficeret med muk, ofte er ømme og irriteret.

SÅR HOS HESTE

Døjer din hest med sår og skræmmer kan du med fordel anvende WOUND, som er en naturlig olie der har desinficerende egenskaber. WOUND sikre naturlig og effektiv pleje og gør at åbne områder heler hurtigere og mere naturligt. WOUND påføres let og berøringsfrit og uden svie og smerte for hesten.

HESTE SHAMPOO

EQUUS CURA har uden tvivl verdens bedste hesteshampoo som består af hele 70% Aloe Vera, dette gør at hestens pels, hud og hår plejes og fremstår sundere og mere velholdt efter vask. Når du bruger CURA No. 1 har du ikke brug for en showshine. Denne heste shampoo efterlader nemlig pelsen både blød og skinnende.