Viser alle 7 resultater

SCHARF

SCHARF

Scharf er et dansk brand med lædervarer til til og rytter, samt unikke og smukke ridehjelme. Scharf blev etableret i 2011, og har siden udviklet og solgt deres unikke produkter til trofaste brugere i hele Danmark og resten af verdenen. Scharf er særlig kendt for deres unikke anatomiske gjorde, som giver hesten en helt fantastisk bevægelsesfrihed. Gjorderne er fleksible og arbejder med hesten.

Farve
Brand
Størrelse
Model
Pris
- 10%
1.799,00 kr.
- 50%
199,00 kr.
- 50%
199,00 kr.
- 28%
- 28%
- 50%
199,00 kr.
- 24%
2.199,00 kr.2.299,00 kr.


DESIGN DIN EGEN RIDEHJELM

Scharf tilbyder en unik service, hos dem kan du nemlig specialdesigne din egen Scharf ridehjelm - helt som du ønsker! Ring til og hvis du har ønsker til en ridehjelm, så kan vi komme med en pris til dig. Vi kan klare alt lige fra logo, tekst, billeder, sten og farver. Kun fantasien sætter grænsen.

FUNKTIONALITET OG KOMFORT MED SCHARF

Hos Bovbjerggaard Rideudstyr finder du ridehjelme fra Scharf. Disse ridehjelme er anerkendte for deres flotte design og gode komfort. Scharf ridehjelmene er lavet i et let design, som gør dem meget behagelige at have på. Scharf ridehjelmene er kendte for deres høje sikkerhed, så men med ro i sindet kan anvende denne hjelm både til daglig træning og stævner. Scharf fremstiller behagelige ridehjelme med god udluftning og mulighed for justering af størrelse i nakken. Det gør det ikke blot muligt at have ridehjelmen på i længere perioder ad gangen; det gør det faktisk også muligt at justere ridehjelmen efter behov. Udover god udluftning og justering i nakken har ridehjelmene fra Scharf YKK spænder, 3M Scotchlite refleks materiale samt udtageligt COOLMAX for, som er yderst svedtransporterende og kan vaskes ved 30 grader. Mærket skaber både kvalitetsridehjelme til den professionelle rytter og hobbyrytteren, og uanset hvilken type Scharf ridehjelm du er på udkig efter, kan du vide dig sikker på, du får fingrene i en letvægtshjelm med eminent pasform, støddæmpning og rigtig god ventilation.

SCHARF RIDEHJELM

Stort udvalg af ridehjelme til billige penge fra bl.a. Scharf. Her får du god kvalitet til prisen. Scharf ridehjelm er kendt for deres flotte design, med mulighed for selv at sætte sit præg på hjelmen, helt uden at gå på kompromis med kvalitet og sikkerhed.

SCHARF GJORD

Scharf gjorden er en anerkendt gjord som har hjulpet mange hesteejere i hele verdenen. Gjorden er anatomisk udformet og har fleksible led så den følger hestens bevægelser. Scharf gjord afhjælper gjordkramper, slidsår og meget mere.