Viser alle 3 resultater

VIP EQUESTRAIN LOGO

VIP EQUESTRAIN

VIP Original er designet til at give den bedste slagbeskyttelse for dig og din hest. Det er unikt designet til at være en højtydende sadelpad hver dag. Disse pads passer til de fleste typer sadler op til 18″.

Overlegen struktureret struktur giver høj trækstyrke, nøglen til at opretholde form under ekstrem og langvarig kompression. Materiale er blødt, fleksibelt og former sig til dine heste. Sadelpad er kun 8 mm tyk, så det ændrer ikke din sadelpasning

Farve
Brand
Størrelse
Model


HVORFOR ER VIP UNIK?

VIP er anderledes, fordi vores råmateriale er så unikt. Det kaldes VEteq ©. Det findes normalt i den menneskelige medicinske industri og er effektivt som hudfedtsubstitut, at det bruges til at beskytte huden under strålebehandling, rumskibssele, af militæret i pistolrekylingspuder og kropspanser, stunttøj og endda i amerikanske fodboldhjelme til forhindre hjernerystelse. Teknisk set er 'VIP' ikke en gel, men en viskoelastisk polymer, hvilket betyder, at den ikke er gummibaseret. Skum, shim -stil puder, hukommelsesskum er. Skum komprimeres, og når de er komprimeret, har de en høj rebound -faktor, og når de rebounder, absorberer de ikke stød. Gummibaserede skum kan føles squishy og bløde, når de er nye, men når de er komprimeret, er det det. VIP’en har en ekstremt høj trækstyrke.