Viser et enkelt resultat

WOOF WEAR

I 1981 var Louise Woof banebrydende for ‘Woof Boot’ I mere end 40 år har Woof Wear været på forkant med rytterbeskyttelsen, og deres produkter værdsættes lige så meget af fritidsryttere, professionelle og endda politistyrkerne over hele Storbritannien. Woof Wear er et innovativt mærke, og kigger hele tiden efter nye muligheder for at optimere deres produkter.

Farve
Brand
Størrelse
Model
Pris
- 30%
167,30 kr.


MUKGAMACHER

Woof Wear har bl.a. produceret smarte muk gamacher. Mange vinterfolde i Danmark er generelt plaget af mudder. Mudder er næsten altid lig med muk. Muk på hestens ben er noget næsten alle hesteejere oplever før eller siden, og det er så træls! Det er svært at komme af med og hesten kan blive halt og generet af mukken. Men med muk gamacherne fra Woof Wear kan man få løst det problem. De beskytter hestens ben på mudder og vinteren. Mindre mudder betyder mindre risiko for muk - smart!'

MEDICAL BOOT

Et andet fedt og smart produkt fra Woof Wear er "medical boot". Denne boot er specielt designet til at holde hestens hov ren fra fremmede bakterier. Dette er perfekt til, hvis hesten har en hovbyld eller har fået ekstrem sur stråle, hvor det er vigtigt at hoven holdes ren og tør. Booten er velegnet til brug i stalden og på en ikke mudderet fold. Den findes i mange forskellige størrelser, og kan derfor passe rigtig mange forskellige størrelser heste. Det er altså endnu et produkt der igen viser, hvor gode Woof Wear er til at tænke innovativt.