Viser alle 2 resultater

RIDEHJELME

Spændende udvalg af ridehjelme til rytteren. Vi har flotte standard hjelme på lager, som du har mulighed for at pynte med sten, glimmer og farver. Hvis du har en idé til en helt særlig ridehjelm, så kan vi også hjælpe dig. Hos os kan du nemlig designe din egen ridehjelm. Det er kun fantasien som sætter grænsen. Der er nemlig mulighed for at få hjelmen i de ønskede farver, men glimmer, glitter og sten, samt påsætte billede, logo eller tekst.

Farve
Brand
Størrelse
Model
- 57%
- 57%


HVILKEN RIDEHJELM SKAL JEG VÆLGE?

Det er altid en individuel beslutning når du skal have din første ridehjelm, eller blot en helt ny. Der er mange faktorer som spiller ind. Det vigtigste er at du vælger en ridehjelm som er godkendt til ridning. Du må altså ikke ride i en cykelhjelm eller ligende. Når du kigger på udvalget af ridehjelme hos os, så er du garanteret at de lever op til de strengeste krav til sikkerhed og godkendelser. Når sikkerheden er på plads, bør du vælge den ridehjelm du har bedst komfort i. Det kan være forskellige fra rytter til rytter hvilket mærke som sidder bedst, prøv dig derfor frem, og glem designet. Når du har fundet den model som sidder bedst på dig, så kan du vælge mellem mange forskellige designs inde for det mærke eller den type. I dag er der mange muligheder for at du selv kan sætte dit præg på din ridehjelm.

SKAL DEN VÆRE DYR FOR AT VÆRE GOD?

Pris og sikkerhed hænger IKKE sammen. Alle ridehjelme på det danske marked er godkendt efter den samme standard, hvilket betyder at uanset pris, beskytter de dit hoved mindst lige så godt. Når vi kigger på ridehjelme fås de fra 299 og op til flere tusinde kroner. Den primære forskel på prisen er hjelmens design og mærke. Ridehjelmen bliver dyre jo mere ventilation, jo mindre den vejer og ikke mindst hvor meget bling der er på den. Nogle hjelme er lavet som en plast skal med flamingo som en klassisk cykelhjelm, mens andre er foret med behagelig stof, betrukket med læder og pyntet med simili sten.

SIKKERHEDSGODKENDTE RIDEHJELME MED VG1

Er din ridehjelm VG1 godkendt? Alle ridehjelme hos Bovbjerggaard er VG1 godkendte. Det betyder blandt andet, at alle vores ridehjelme løbende udsættes for diverse sikkerhedstests, så de lever 100% til de nyeste internationale standarder for sikkerhed og beskyttelse – herunder VG1 sikkerhedsgodkendelsen. De fleste modeller er udformet med stødabsorberende fyld indvendigt i form af polystyrene-skum med luftbobler, der effektivt afværger og omdirigerer energien fra stød- og trykpåvirkninger. Du er således garanteret en ridehjelm, der giver dig maksimal beskyttelse og sikkerhed.