Viser alle 5 resultater

RIDE HANDSKER

Lækre kvalitets ride handsker i læder. Slidstærke med god fingerførlighed. Ridehandskerne fås i forskellige farver, så du kan matche dem med dit ridetøj, ridestøvler eller ridehjelm.

Farve
Brand
Størrelse
Model
Pris
- 50%
199,00 kr.
- 50%
199,00 kr.
- 43%
- 50%
199,00 kr.


RIDE HANDSKER

Er du på jagt efter et par nye ride handsker, i en slidstærk kvalitet med god komfort og et flot design, så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har kvalitets ride handsker fra bl.a. Scharf, som er lavet i ægte kalveskind. Handskerne giver god fingerførlighed, samtidig med at de giver et godt greb på tøjlen. Ride handskerne er helt uundværlige hvis du rider dagligt, da dette slider meget på dine fingre. Ridehandskerne er også med til at holde dine hænder varme i de kolde måneder.

VÆLG DEN RIGTIGE RIDEHANDSKE

Det kan være svært at finde den helt rigtige ridehandske da den skal kunne mange ting. Du skal kunne ride med den, den skal være behagelig at have på, den skal være holdbar, den skal have et pænt design og så skal den kunne vaskes eller rengøres nemt. Disse ting er svær at finde i én handske, det kan derfor være en fordel at have et par handsker at skifte imellem, alt efter hvad du skal bruge den til. Leder du efter en handske til ridning, er et godt grip, en god åndbarhed og ikke mindst en god komfort vigtig. Bruger du handsker når du strigler, plejer og sadler hesten, så vælg da en god fleecehandske med en eventuel PU belægning. Disse handsker er nemme at rengøre og holder dine hænder lune og tørre. Denne handske egner sig også til staldarbejde, som er yderst opslidende på handskerne.

VINTER RIDE HANDSKER

Der findes ikke noget værre end at fryse hænderne når man rider. Derfor er det en god idé at vælge en tykkere ridehandske i de kolde vintermåneder, så man ikke får stive og kolde hænder. Ulempen ved disse handsker er dog, at man kan miste en smule følelse på tøjlen når handsken bliver tykkere. Dog er der i dag mange handsker som er lavet i et tyndt varmt materiale, så vi er helt sikre på at du nok skal finde en ridehandske som passer til dit tempereret og ønsker.

HANDSKER I KALVESKIND

Hos os finder du handsker i blødt kalveskind, som udover en rigtig god komfort og pasform, også er slidstærke. Når du vælger en skindhandske, betaler man ofte en højere pris end en syntetisk nylon eller kunstlæder handske, men du får til gengæld også kvalitet for pengene.