Viser alle 6 resultater

RIDEBUKSER OG RIDETIGHTS

Er du på udkig efter nye komfortable og slidstærke ridebukser, så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Bovbjerggaard finder du et godt udvalg af kvalitets ridebukser og tights, som helt sikkert vil falde i din smag. Vi har ridebukser med knægrip, fuld grip og skindsgrip. Hvis du er til de helt klassiske ridebukser har vi det du søger, men er du mere til de moderne og komfortable ridetights, så kan vi også være behjælpelig her. Se det gode udvalg og finde dine nye ridebukser her.

Farve
Brand
Størrelse
Model
Pris
- 83%

Ridebukser og tights

Ridebukser med fuldskind – Hvid

69,00 kr.
- 25%
Vis
Ikke på lager
299,00 kr.
- 25%
299,00 kr.
- 20%
399,00 kr.


RIDETIGHTS

Moderne ridetights i lækkert tynd sports kvalitet giver god komfort under ridning. Bukserne har en helt tætsiddende pasform med grip enten på knæ eller fuldgrip. De populære ridetight er ofte udstyret med en praktisk mobillomme på låret, og i et højtaljet design, som øger komforten. Bukserne er uden stiv kantbånd med lynlås og knapper, men holdes oppe af et fleksibelt og smidigt kantbånd, som du kender det var sportsbukser. Denne type ridebuks har været meget populær, og er nu rytternes foretrukne valg.

RIDEBUKSER - HVILKEN STØRRELSE?

En hovedregel når du køber nye ridebukser, er at de altid skal sidde tæt ind til kroppen. De må ikke sidde løst, da dette kan lave ubehagelige brandsår når du rider. De skal selvfølgelig heller ikke være for små og dermed ubehagelige at have på. Det er vigtigt at du finder den rigtige størrelse. Det optimale er, at du ikke mærker du har dem på, men at du føler dig godt tilpas i dem, og at de sidder tæt men ikke for stramt. Fælles for alle vores ridebukser er dog, at de er skabt i lækre og stretchy materialer, der sikrer perfekt pasform og god komfort. Du må endelig heller ikke lade dig skræmme af, at ridebukserne måske er lidt korte i benet. Så længe grippen slutter under knæet, er størrelsen rigtig fin. Sidst men ikke mindst skal du også være opmærksom på, at elastikken i stoffet giver sig en smule, efter de er kommet i brug. Derfor anbefaler vi, at du hellere vælger en model, der sidder lidt for stramt end for løst.

RIDEBUKSER MED GRIP

Der findes flere forskellige slags grip til ridebukser. I gamle dage var det helt klassisk med grip i form af ruskind, da dette var slidstærkt og gav et fint greb i sadlen. I dag er det mest almendige dog silikone grip, i form af et mønster af silikone som dækker ridebukser på indersiden. Dette giver et bedre greb end ruskind, men det er dog ikke så slidstærkt. Nogle bukser har kun grip med knæet, også kaldet knægrip. Disse anvendes ofte hos springryttere, så de nemt kan komme op i sadlen. Omvendt bruger dressurryttere ofte dem med fuldgrip, da de ønsker at sidde stabilt i sadlen.