Viser alle 2 resultater

RIDESTØVLER

Nye ridestøvler? Vi har det du søger. Bovbjerggaard Rideudstyr har et godt udvalg af velassorteret ridestøvler i alle prisklasser. Vi har korte ridestøvler, lange ridestøvler og leggins i forskellige design. Foruden ridestøvler finder du også staldstøvler og gummistøvler til dagligdags arbejdet i stalden.

Farve
Brand
Størrelse
Model
Pris


HOLD FØDDERNE VARME

Det kan være en udfordring at holde fødderne varme i stalden i de kolde måneder. Særligt når vi ryttere bruger mange timer dagligt i de kolde stalde. Et par termostøvler er en undværlig del af livet med hestene. Støvlerne er lavet i et særligt materiale som gør dem ekstra varme, derudover sikre de at dine fødder holdes tørre. Termostøvlerne fås både som staldstøvler og som vinter ridestøvler.

STILFULDE DRESSURSTØVLER

De mest solgte ridestøvler er de helt klassiske lange ridestøvler i sort læder. Der findes flere typer af de lange ridestøvler, hvilken model du skal vælge, afhænger af hvad du skal bruge dem til. Hvis du er på udkig efter en dressurstøvle er en helt klassisk støvle en høj langskaftet sort læder støvle med høj dressurbue. De traditionelle dressurstøvler er uden lynlås, men de mere moderne støvler er ofte lavet med lynlås bagtil, så de er nemme at få af og på. Ridestøvlerne fås i et væld af modeller og designs. Uanset om du er til lak, sten, glimmer eller croco.

RIDESTØVLER TIL SPRINGRYTTEREN

Hvis du er springrytter stilles der nogle andre krav til din ridestøvle. Imodsætning til dressurstøvlen, skal springstøvlen være lidt kortere, og i et mere smidigt og blødt maleriale. Derfor er springridestøvlerne ofte lavet med lynlås, hvor er der et elastisk materiale bagtil, som giver støvlen en fleksibilitet når rytteren skal frem i sædet. En klassisk springstøvle er med lynlås bagtil og snørebånd foran. Alt sammen for at give læderet fleksible punkter.